SANGSKRIVER
KURSER

Annette er den absolutte førstedame indenfor sangskriverkurser og retreats.

Hun har de sidste 15 år coachet alle slags sangskrivere: MGP-vindere, eskimoer i Nuuk, Rytmisk konservatorium, Fangekoret i Vridsløselille og de kommende sangskriverstjerner på himlen.


Book Annette til en workshop eller foredrag på dit Gymnasium, Bibliotek, Højskole, Musikskole eller Efterskole på tlf. 2122 1844 eller mail

 

Kommende kurser

LA FINCA SONGWRITING RETREAT
SPANIEN
D 2 - 9 September  2018
 

En dejlig drøm er gået i opfyldelse.  Vi  har ledt efter det dejligste sted i udlandet til at holde en international sangskriver uge på - og fundet dette stykke paradis på den spanske sydkyst, kun 30 minutter fra Malaga. 

Forkæl dig selv med en uforstyrret uge, hvor du bare skal inspireres hver dag, med intensivt fokus på at skrive og komponere, også i selskab med andre dejlige sangskrivere. Både nye og garvede er velkomne. Vi tager udgangspunkt i hvor du er.

Vores charmerende Hacienda har en have fuld af citrustræer og vilde blomster. Vi har  egen swimming pool , tennisbane  og bare halvanden kilometer ned til en bred sandstrand & turkisblåt hav.
Antal af sangskrivere er max 16. Så skynd dig.

 
Tilmeld dig og læs mere HER

OBS

Vi har selvfølgelig stadig vores sædvanlige danske sangskriver sommerkursus i uge 29 og der er stadig ledige pladser... 

SOMMERKURSUS 2018 (uge 29)
Sted: Baunehøj Efterskole, Jægerspris
En sprudlende og intens uge i smuk natur, til både grønne og garvede sangskrivere.
Inklusiv kost, logi og undervisning i alle aspekter af sangskrivning.

 rystet dine vaner som sangskriver og en unik mulighed for at skrive sange på kryds og tværs med de andre. Lær måder at bekæmpe din indre kritiker på, så du bliver konstruktiv og får din musik til at yngle. 
Alle facetter af sangskrivningen, fra sangstruktur til tekster samt gennemgang af indspilning og udgivelsesfasen bliver vendt af den erfarne underviser.

Udover selve undervisningen vil der blive rig lejlighed for ture, picnic på stranden, hygge, og overraskelser.

Se mere og tilmeld dig på: Nyesange