Foto: Leif Ascanius Sol

SAGT OM ANNETTE:

"En stemme der hensætter dig i en apatisk tilstand af lykke"
5 stjerner, GAFFA


"Hvis jeg skulle vælge 20 sange som eftertiden skulle sætte ind i den store sangbog, ville jeg uden tøven vælge "The Kissingpost" fra Annette Bjergfeldt."
Steffen Brandt


"Et album udstrålende så varmt et lys, som uventet at se solen bryde igennem en skummel vinterdag."
5 hjerter, Politiken

OM ANNETTE BJERGFELDT

Forfatter, sangerinde og sangskriver. 
 
Annettes første roman Højsangen fra Palermovej har fået en fantastisk modtagelse. Den blev nomineret til Bogforums Debutantpris, er nu trykt i 3 oplag og allerede solgt til udgivelse i 10 lande.
 
Som sangerinde og sangskriver har Annette fået 2 Grammy- nomineringer og 13 Music Award-nomineringer for sin seks album. Hun har turneret overalt i USA gennem fire år og blandt sange skrevet til Eddi Reader fra
Fairground Attraction, Vokaline og Teitur’s klassiker “Josephine”. 
Annette var desuden en af de allerførste musikere i Danmark, der tog direktørkasketten på og udgav på sit eget pladeselskab. Hendes sange har været spillet nærmest dagligt i DR radio.

Annette er forfatter til "Kogebog for sangskrivere" og den anmelderroste børnebogsserie om pigen "Børste". Bøgerne er for nyligt blevet signet af et filmselskab, med henblik på en kommende børnefilm
 
 
Annette er en forrygende foredrag/workshops-holder og har de sidste tyve år været en inspirator for sangskrivere og andre kunstneriske sjæle der gerne vil udtrykke sig.

Foto: Leif Ascanius Sol

Modtager af 
P4 Prisen,
Sangskrivernes hæderspris

Nomineret til 
2 Grammys og 13 Music Awards.

Har siddet i
STATENS KUNSTFOND´s Musikudvalg  2014/15