ANMELDELSER
”Fra jeg læste Børste første gang, elskede jeg den! Historien er fortalt med vid og vingesus af Annette Bjergfeldt. Hendes sans for sproglige finurligheder er ubeskrivelig, og jeg kan varmt anbefale ’Børste’ til alle, både store og små!”
Sigurd Barrett

 

"Børste er et fortryllende bekendtskab. Circa 8 år, grænseløst rødhåret og med et væsen som en rystet hindbærbrus."
5 hjerter fra Politiken
"Det er skrevet med en varme og charme af en bund-solid sangskriver, hvis kærlighed til sangskrivningen smitter gennem denne bog - man får lyst 
Tina Dickow, GAFFA 
 
 
" Jeg har skrevet alverdens sange i tredive år. Alligevel kan jeg ikke komme i tanke om en eneste sangskriver-vinkel Annette bjergfeldt ikke får vendt med sin skrappe i denne bog- imponerende!" 
Allan Olsen
 
"En fryd at læse og meget inspirererende- mange konstruktive ideer og så er den utrolig humoristisk " 
Teitur   

"HØJSANGEN FRA PALERMOVEJ"

En saga fra Amager om tre generationer, der lever under samme tag. Med afstikkere til operaen i Paris og Cirkus Sowalskaja i Sankt Petersborg. 

Da Esthers morfar køber huset på Palermovej i 1921, ønsker han sig et hjem fyldt med opera, bohemer og en kærlighed så berusende som beskrevet i Kong Salomons Højsang. Men hans udkårne, russiske Varinka, vil langt hellere spille på greyhounds ude på Tårnbybanen.
Den utæmmelige lidenskab og drømmen om et kunstnerliv bliver ved med at spøge i slægten. Især Esther og hendes tvillingesøster, divaen Olga, slås med deres skyhøje forventninger til tilværelsen.

Højsangen fra Palermovej er en frodig og vildtvoksende roman om jagten på århundredets kærlighed. Og om at miste stort og give det hele en chance til.

"BØRSTE"
Nogle folk fylder, fordi de har store maver. Andre fylder, fordi de roder så meget i hele huset, at man ikke kan komme ind ad døren. Og så er der dem, der fylder, fordi de hopper i sengene og råber højere end en hest. Netop sådan en pige kendte jeg, da jeg var barn. Hun hed Børste!”

"MUS I MAVEN"
Børstebog nr 2.

Ludvig og Børste er bedstevenner. Ludvig med de sorte krøller og karrygyldne øjne er den eneste dreng, der kan få Børste til at blive varm i hele hovedet. En dag flytter en ny pige ind nede ved Kattemosen. Fanny, hedder hun. Hun bliver hurtig skolens mest populære pige, og er god til alt!

”Mus i maven” er historien om venskaber, der pludselig bliver svære. Om jalousi hos store og små. Om at holde fast i sig selv og finde glæden ved den, man er – selvom man er lidt anderledes end de fleste.

"HINDBÆRBRUS
OG RØDE NØJFER"
Børstebog nr 3.

Bogen kredser om den første spæde forelskelse. Hvad kærligheden gør ved os, både når vi visner og når vi blomstrer. Om Fru Blomster-Skal-Sove, der har lukket sig inde i sin have et helt liv, og om Børste, der stormer ud i det store følelseshav uden altid at kunne bunde. 
HINDBÆRBRUS OG RØDE NØJFER er nummer tre i rækken men kan læses selvstændigt.

"KOGEBOG FOR SANGSKRIVERE"

Kogebog for sangskrivere er grovhakket inspiration til alle der gerne vil skrive sange. Den er spækket med konstruktive ideer til hvordan vi kommer ud af starthullerne. Det gælder om at smage på alle de ord, vi møder og bevidst gøre brug af tilfældets toner uden at kende en eneste G-nøgle. 
En invitation til at åbne op for det overraskende, slippe kontrollen og sætte sig på Herrens Mark, som kan vise sig at være et af de mest frugtbare steder at skrive sange fra.